KONTAKT OSS OM OSS HJEM ADD OSS

Kategori: Våre meninger

VINNERE AV KONKURRANSEN

13.03.2014 @ 13:18 i Våre meninger 0 kommentarer

Hei! :-)

Under fylkesmessa vi hadde forrige uke, laget vi en konkurranse hvor vinnerne kunne vinne billetter til bowling og ankern.

Vi kåret vinnerne på random.org, slik at det ble helt tilfeldig hvem som vant.

Vinnerne ble: Christoffer Evensen, Ingrid Vik, Tonje Maud Lie, Torkild Almaas,

Gratulerer til dere, vi sender ut mail for videre avtale om sending av billetter.

 

 

- Blogus UB

JUSTIN BIEBER

13.02.2014 @ 14:17 i Våre meninger 8 kommentarer

Hei! :-)

Som vi alle vet har Justin Bieber blitt mye omtalt i media, problemene hoper seg opp for 19-åringen. Han har blitt tatt for fyllekjøring, dragracing, tagging og det har blitt utført politirazzia hjemme hos Justin. Hva skjedde med vår alles kjære ungdomsforelskelse? Justin var jo så jordnær, ble oppdaget på YouTube og gikk derfra rett inn i unge jenters hjerter. I begynnelsen av hans karriere var han ekstremt opptatt av å holde seg nede på jorda og være der for sine såklate "Beliebers". Men kjendislivet går vel litt i hodet på alle?

Vi vet jo alle at Bieber har hatt en vanskelig og krevende oppvekst, da faren forlot han og moren da Justin var 10 mnd. Det har gjennom hele oppveksten kun vært moren til Justin som har vært der som en rollemodell for han, og har gjennom dette knyttet et veldig sterkt bånd. Justin har alltid beskrevet crewet sitt som sin familie. Han tilbringer mye tid med dem, og det er jo klart at han blir påvirket av dem. Det er mange som tror at crewet hans og faren er de som har påvirket Justin i så stor grad at han faktisk kom helt ut av sitt jordnære spor.

Som han selv har sagt i Believe-filmen; "Når du har kommet til et visst punkt i livet, er det folk rundt deg som bare venter på at du skal falle og det eneste du da kan gjøre er å fly!". De fletse mener vel at Justin har nådd langt, og visst at det en gang vil det skjære seg for han også - som mange andre. 

Som skrevet tidligere har Justin blitt tatt for fyllekjøring, dragracing, tagging, eggkasting mot naboen og det har blitt utført politirazzia hjemme hos han. Under dragracingen ble Justin Bieber og kompisen hans tatt i varetekt, han ble ikke fengsla. Men Obama mottok over 100.000 underskrifter med krav om at Bieber skal utvises fra USA. Denne saken har det ikke blitt sagt noe mer om, men vi tror ikke det vil skje. For ikke lenge siden leide Justin et privatfly. hvor han røyklagte hele kabinen, og pilotene måtte bruke oksygenmasker. Narkohunder undersøkte flyet når det hadde landet, og det skal fortsatt ha vært marijuanarøyk inne i flyet. Bieber innrømte at han røyket marijuana og drakk alkohol, men sa at han ikke hadde mer narkotika på seg ved ankomst. Det ble ingen siktelse av disse hendelsene, de fikk fly videre til New York.

Vi håper virkelig at Justin kommer seg på beina igjen, det er kjedelig å se at et sånn talent blir borte. Etter å ha sett all den jobben han har lagt ned i musikken, så håper vi virkelig det fikser seg for sjarmøren våres. Vi håper også moren hans hjelper han, og får han inn på rehabilitering.

Hva synes dere om Justin Bieber sin forandring?

 

 

- BLOGUS UB

  • BlogUs UB 19, Hamar
    Hallo! Vi er en gjeng på sju stk som går påbygg på Storhamar videregående for å få generell studiekompetanse. Vi har laget denne bloggen gjennom faget "entreprenørskap". Dere kan ta kontakt oss ved blogusub@hotmail.com
  • Innhold 2
  • Innhold 3

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits