KONTAKT OSS OM OSS HJEM ADD OSS

Kategori: VINNERE

VINNEREN AV BOWLING1 HAMAR-KONKURRANSEN

17.12.2013 @ 20:58 i VINNERE 0 kommentarer

Hei :-) 

Forrige torsdag deltok vi på Regionsmesse på Hamar Katedralskole. Under messen startet vi en konkurranse hvor vi delte ut to billetter til Bowling1 Hamar. Vi fikk god respons på konkurransen og det virket som det falt i smak for både unge og voksne. Mange synes det var flott at vi holdt en konkurranse pågående, så det er noe vi mest sannsynlig kommer til å ha på neste messe. Dette kommer vi tilbake til når det nærmer seg!

Vinneren av konkurransen ble....

 

MARIE STENSBY!! Gratulerer så mye til deg. Du har fått en Mail av oss, fint om du sjekker den så fort du kan.

 
 

 

- BLOGUS UB

 

VINNEREN AV FRI INNGANG TIL ANKERSKOGEN

03.12.2013 @ 14:56 i VINNERE 1 kommentar

Hei!

Nå har vi kåret vinneren av den heldige som får en fri inngang til Ankerskogen! Vinneren er Rebecca, gratulerer! Vi har ikke Mail-adressen din, så det ville vært fint om du sendte oss en melding her på bloggen eller lagt ved en kommentar med adressen din - slik at vi vet hvor vi skal sende billetten.

 

-BLOGUS UB

VINNERNE AV BOWLING1 HAMAR-KONKURRANSEN

05.11.2013 @ 14:33 i VINNERE 2 kommentarer

Hei igjen!

Nå er vinnerne av konkurransen vår kåret, altså konkurransen hvor dere kunne vinne kuponger til Bowling1 Hamar. De to heldige ble Eleonora og Marianne, gratulerer så mye! Vi har sendt ut en mail til dere begge, så dere må sjekke den så fort som mulig ellers vil det bli trukket en ny vinner.

Følg med videre, allerede neste uke vil det komme en ny konkurranse!!

Om noen vil vite hvordan vi trakk vinnerne, brukte vi random.org for å få det så rettferdig som mulig.

 

- BLOGUS UB

  • BlogUs UB 18, Hamar
    Hallo! Vi er en gjeng på sju stk som går påbygg på Storhamar videregående for å få generell studiekompetanse. Vi har laget denne bloggen gjennom faget "entreprenørskap". Dere kan ta kontakt oss ved blogusub@hotmail.com
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits