KONTAKT OSS OM OSS HJEM ADD OSS

Kategori: Sport

OL - HOCKEY

20.02.2014 @ 13:05 i Sport 1 kommentar

Hadde store forventninger til dette OL'et og Norges hockey landslag. Hadde virkelig trua på at Norge ville gjøre en god profil i dette OL'et, men det virker som om Norge egentlig har fått en liten knekk i spiller-stallen. Norge er ikke det laget de en gang har vært. Men Norge har ikke akkurat hatt det lett i OL. Allerede i den første kampen møtte de et utrolig sterkt Canada, som rett og slett valset over et litt overrakset Norge. 
Norge hadde den innstillingen at de skulle helomvende og komme sterkt tilbake. Vil ikke si at det gikk helt etter planen, neste kamp var mot Finland og resultatet ble enda verre enn mot Canada. Finland viste ingen nåde og klarte å få hele 6 pucker i mål. 

Norge - Canada 1 - 3
Norge - Finland 1 - 6
Norge - Østerrike 1 - 3
Norge - Russland 0 - 4                                                                              

                           
                                                                                                                       Dette er slik vi vil se gutta! HVA SYNES DERE OM NORGES PRESTASJONER I OL?  

- BLOGUS UB 

OL-GULL I SOTSJI

11.02.2014 @ 15:25 i Sport 3 kommentarer

Hei dere!

Som dere mest sannsynlig har fått med dere, har nå OL i Sotsji begynt. Vi holder vel alle en knapp på at Norge tar med seg flest mulig gull hjem, eller hva? Vi i BlogUs UB følger ivrig med på mange av de forskjellige grenene. Både ski, hockey, short-track, skøyter og freestyle. De to deiligste gullene våre så langt var desidert Ole Einar Bjørndalen og Marit Bjørgen sitt. Ikke nok med at Ole nå er blitt tidenes eldste individuelle OL-gullvinner, så er det jammen meg hans sjette OL i år! Det er imponerende, dere. Det er ingen tvil om at Ole er kongen.

Vi var vel ikke alene om å være stolt av å være fra Norge da Marit Bjørgen gikk inn til gull? Ikke sjokkerende, men alikevell helt suverent! Marit parkerte rett og slett den svenske konkurrenten, og tok sitt fjerde OL-gull - helt rått! Og da vi trodde gleden ikke kunne bli større, gikk søren meg Heidi Weng inn til en sterk bronsjemedalje!!

 

Følger dere med på OL, eventuelt hva?

 

 

- BLOGUS UB

  • BlogUs UB 19, Hamar
    Hallo! Vi er en gjeng på sju stk som går påbygg på Storhamar videregående for å få generell studiekompetanse. Vi har laget denne bloggen gjennom faget "entreprenørskap". Dere kan ta kontakt oss ved blogusub@hotmail.com
  • Innhold 2
  • Innhold 3

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits