KONTAKT OSS OM OSS HJEM ADD OSS

Kategori: SPONSORER

HAMAR BYGG AS

11.02.2014 @ 14:42 i SPONSORER 0 kommentarerHei :-)

Vi har nå vært i kontakt med firmaet, Hamar bygg AS. Vi har opprettet et samarbeid med dem, og de har blitt en stor del av vår bedrift.

Vi er glade for samarbeidet.

Hamar bygg AS består av 6 tømrere, alle med fagbrev. De utfører arbeid innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.

De utfører også våtrom. Gjennom 6 år på Hamar, har de etablert seg godt og fått

mange fornøyde kunder.

Hvis du vil komme i kontakt med dem, kan du ringe 950 80 798.
 

HAMAR TRAFIKKSKOLE

10.12.2013 @ 13:50 i SPONSORER 1 kommentar

Hei :-)Hamar Trafikkskole ligger i Hamar, ca. 100 meter fra Maxi Storsenter. Du finner dem i 2. etasje i bygningen Autopartner. Adressen er; Kolltjernvegen 10, 2317 Hamar. På Hamar Trafikkskole tilbyr dem trafikalt grunnkurs, MC teroikurs, mopedkurs, førstehjelpskurs, mørkekjøring, kjøretimer for kjørtetøy klasse B, A1 og A. Kjøretimer på automa- og manuelltbil og oppfriskningstimer. De har erfarne, dyktige kjørelærere. Bilene er av de nyere modellene og er komfortable og lette å manøvrere. De følger opplæringsplanen til vegdirektoratet og de garanterer kvalitet og verdt dine penger! De ønsker at du skal gjennomføre kjøreoppløringen på en rask, sikker og kostnadseffektiv måte.

Vi har ei jente på vår bedrift som kjører hos denne trafikkskolen og hun forteller at de er kjempedyktige og har fantastisk service og hjelper deg hvis det trengs. Hun vil anbefale denne kjøreskolen til deg som skal ta serfikatet i løpet av de neste årene. 

Vi som kontaktet kjøreskolen og hadde et lite møte med dem opplevde også kjøreskolen som positiv og service som gjør at du vil komme tilbake. Dette er også en kjøreskole som vi vil anbefale videre. 

Hvis du vil kontakte Hamar Trafikkskolen kan du sende E-mail til post@hamartrafikkskole.no eller ringe dem ved dette nummeret; 625 27 895
De holder åpent mandag-fredag fra 08.00-17.00
Lørdager fra 12.00-16.00

Ta gjerne turen innom, vi garanterer dere en god opplevelse og et godt inntrykk! :-) 

 

 


Over kan du se de to dyktige kjørelærene, samt en av bilene! 

 
BRUKER DU HAMAR TRAFIKKSKOLE? HVA SYNES DU? 

- BLOUGUS UB

  • BlogUs UB 18, Hamar
    Hallo! Vi er en gjeng på sju stk som går påbygg på Storhamar videregående for å få generell studiekompetanse. Vi har laget denne bloggen gjennom faget "entreprenørskap". Dere kan ta kontakt oss ved blogusub@hotmail.com
  • Innhold 2
  • Innhold 3

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits