KONTAKT OSS OM OSS HJEM ADD OSS

Kategori: Sosiale aktiviteter

STORHAMAR DRAGONS TORSDAG 30 JANUAR

29.01.2014 @ 14:45 i Sosiale aktiviteter 0 kommentarer

Torsdag 30. januar er det hockey kamp i OL-Amfien hvor Storhamar Dragons møter Sparta Sarpsborg. Kampen starter klokken 18:30 og billetter kan kjøpes på billettservice eller i OL-Amfien før kampstart.

Prisoversikt og informasjon om hvor du får kjøpt billetter finnes her :

http://www.dragons.no/elite/billetter/
 

STORHAMAR DRAGONS SØNDAG 26 JANUAR

25.01.2014 @ 14:08 i Sosiale aktiviteter 0 kommentarer

 

Søndag 26 januar er det hockey kamp i OL-Amfien hvor Storhamar Dragons møter Rosenborg Elite. Kampen starter klokken 17:00 og billetter kan kjøpes på billettservice eller i OL-Amfien før kampstart.

Prisoversikt og informasjon om hvor du får kjøpt billetter finnes her :

http://www.dragons.no/elite/billetter/VINN FRI INNGANG TIL ANKERSKOGEN

14.11.2013 @ 13:31 i Sosiale aktiviteter 6 kommentarerHei! :-)

Vi er nå igang med en ny konkurranse, denne gang  er vi i samarbeid med ankerskogen svømmehall. Vi har gleden av å dele ut en familiekuppong, der det er opptil 4 personer som kan bruke biletten, men maks to over 18 år.  Vi håper så mange som mulig deltar i denne konkurransen.

Ankerskogen svømmehall ligger ved Greveløkka. Ankern åpna den 5. oktober et nytt stort anlegg, som fikk gode tilbakemeldinger. I ankerskogen finner du varmebasseng, barnebasseng, sklier, boblebad og mer. 

åpningstider svømmehall:

Hverdager: KL. 10.30 - 21.00

25-meter utleid fra kl. 19.00 - 21.00

Helg/høgtider: KL. 10.00 - 18.00

For å delta i konkurransen må du svare på spørsmålet på slutten.

 

Ankerskogen, Hamar - Det nye badelaget på Ankerskogen åpnet den 5. oktober. - Foto: Knut Røsrud / NRK

http://www.ankerskogen.no/category6380.html
Når var ny åpningen av ankerskogen svømmehall?

- Blogus UB

PÅMINNELSE!!

01.11.2013 @ 13:09 i Sosiale aktiviteter 0 kommentarer

Hei :-)


Vi minner om at på fredag forrige uke så la vi ut en konkurranse her på bloggen, hvor du kunne vinne to kuponger som gir deg 1 gratis serie inkludert sko på hver av seriene. I de nærmeste dagene så kommer vi til å avslutte konkurranen og trekke de to heldige vinnerene som vil vinne to serier hver på bowling1 Hamar. Så følg med for å se om du vant. Men vi kommer også til å kontakte vinnerne! 

Dette er nå den sisten frist til å melde seg på. Husk og lik facebook siden vår HER, og gjerne del innlegget videre med dine venner og kjente på facebook. Vi vil ha med så mange som mulig. Og husk at du MÅ kommenterer for å bli med i trekkningen :-)


- BLOGUS UB
VINN KUPONGER TIL BOWLING1 HAMAR

25.10.2013 @ 15:01 i Sosiale aktiviteter 8 kommentarer

Hei dere!
Mange i Hedmarkområdet har vel enten hørt om eller vært på Bowling1 Hamar? Ikke bare er Bowling1 Hamar oppe hver eneste dag, de har også fine åpningstider og rimelige priser. Søndag til torsdag har de åpent fra 12.00 til 23.00, og fredag til lørdag har de oppe fra 12.00 og helt til 02.00! For kun 150kr kan du spille så mye til vil, inntil 10 serier. DET er billig dere!! På Bowling1 Hamar har du mulighet til å feire bursdagen din, ha et sosialt samvær med din familie, dine venner eller din kjæreste, spise god mat og drikke, og ikke bare kan du spille bowling - men Bowling1 Hamar tilbyr også biljard, snooker og andre underholdningsspill.

Fordi vi i BlogUs UB synes Bowling1 Hamar er et supert sted for et hyggelig samvær med dine kjente har vi skaffet oss fire kuponger som gir 1 gratis serie inkludert sko på hver og en av de. Disse kupongene skal vi gi ut til to av dere lesere. Det vil si at dere to som vinner får to kuponger hver og har da muligheten til å enten spille bowling to ganger selv eller ta med en venn og få to serier tilsammen. Det du må gjøre for å være med i trekningen av kupongene er å dele dette innlegget på Facebook og like siden vår på Facebook, den finner dere HER. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet når du har gjort disse to tingene, sånn at vi kan sjekke at du har gjort det! :-)

Edit: Husk at vi har valgt at disse kupongene gjeder for Bowling1 HAMAR, og at det da er lurt å bo i nærområdet for å kunne benytte seg av kupongene!!

 

-BLOGUS UB

  • BlogUs UB 18, Hamar
    Hallo! Vi er en gjeng på sju stk som går påbygg på Storhamar videregående for å få generell studiekompetanse. Vi har laget denne bloggen gjennom faget "entreprenørskap". Dere kan ta kontakt oss ved blogusub@hotmail.com
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits