KONTAKT OSS OM OSS HJEM ADD OSS

Arkiv måned: desember 2013

VINNEREN AV BOWLING1 HAMAR-KONKURRANSEN

17.12.2013 @ 20:58 i VINNERE 0 kommentarer

Hei :-) 

Forrige torsdag deltok vi på Regionsmesse på Hamar Katedralskole. Under messen startet vi en konkurranse hvor vi delte ut to billetter til Bowling1 Hamar. Vi fikk god respons på konkurransen og det virket som det falt i smak for både unge og voksne. Mange synes det var flott at vi holdt en konkurranse pågående, så det er noe vi mest sannsynlig kommer til å ha på neste messe. Dette kommer vi tilbake til når det nærmer seg!

Vinneren av konkurransen ble....

 

MARIE STENSBY!! Gratulerer så mye til deg. Du har fått en Mail av oss, fint om du sjekker den så fort du kan.

 
 

 

- BLOGUS UB

 

MESSEDAG

12.12.2013 @ 09:05 i Messer 0 kommentarer

Hei alle sammen!

Nå er dagen kommet og i dag er det messe på Hamar Katedralskole. Du kan finne oss og standen vår mellom hovedinngangen og kantinen. Vi tilbyr pepperkake og twist og folk med pent smil. Hos oss kan du være med å delta på en konkurranse hvor du kan vinne billetter. Det er åpent for alle til å komme å besøke skolemessa og standen vår selvfølgelig!

Vi håper på å se deg komme å besøke standen vår! :-)

 

Her ser du standen vår og jentene våre Camilla og Silje!

 

- BLOGUS UB

HAMAR TRAFIKKSKOLE

10.12.2013 @ 13:50 i SPONSORER 1 kommentar

Hei :-)Hamar Trafikkskole ligger i Hamar, ca. 100 meter fra Maxi Storsenter. Du finner dem i 2. etasje i bygningen Autopartner. Adressen er; Kolltjernvegen 10, 2317 Hamar. På Hamar Trafikkskole tilbyr dem trafikalt grunnkurs, MC teroikurs, mopedkurs, førstehjelpskurs, mørkekjøring, kjøretimer for kjørtetøy klasse B, A1 og A. Kjøretimer på automa- og manuelltbil og oppfriskningstimer. De har erfarne, dyktige kjørelærere. Bilene er av de nyere modellene og er komfortable og lette å manøvrere. De følger opplæringsplanen til vegdirektoratet og de garanterer kvalitet og verdt dine penger! De ønsker at du skal gjennomføre kjøreoppløringen på en rask, sikker og kostnadseffektiv måte.

Vi har ei jente på vår bedrift som kjører hos denne trafikkskolen og hun forteller at de er kjempedyktige og har fantastisk service og hjelper deg hvis det trengs. Hun vil anbefale denne kjøreskolen til deg som skal ta serfikatet i løpet av de neste årene. 

Vi som kontaktet kjøreskolen og hadde et lite møte med dem opplevde også kjøreskolen som positiv og service som gjør at du vil komme tilbake. Dette er også en kjøreskole som vi vil anbefale videre. 

Hvis du vil kontakte Hamar Trafikkskolen kan du sende E-mail til post@hamartrafikkskole.no eller ringe dem ved dette nummeret; 625 27 895
De holder åpent mandag-fredag fra 08.00-17.00
Lørdager fra 12.00-16.00

Ta gjerne turen innom, vi garanterer dere en god opplevelse og et godt inntrykk! :-) 

 

 


Over kan du se de to dyktige kjørelærene, samt en av bilene! 

 
BRUKER DU HAMAR TRAFIKKSKOLE? HVA SYNES DU? 

- BLOUGUS UB

SKOLEMESSE

05.12.2013 @ 12:33 i Messer 0 kommentarer

Hei!

Nå er det snart klart for skolemesse, den er allerede 12. desember. Skolemessen vil foregå på Hamar Katedralskole, hvor vi skal ha såkalte "stands". BlogUs UB vil være der fra rundt halv ni til to. Det vil først og fremst være elever og lærere som kommer for å se på standen vår, men dere er hjertlig velkommen til å komme dere også! Det er en åpen dag, så om dere har tid og mulighet ville vi satt stor pris på om dere ville kommet innom oss for å se litt nærmere på hva vi driver med, i tillegg til at dere kan stille oss spørsmål.

 

- BLOGUS UB

VINNEREN AV FRI INNGANG TIL ANKERSKOGEN

03.12.2013 @ 14:56 i VINNERE 1 kommentar

Hei!

Nå har vi kåret vinneren av den heldige som får en fri inngang til Ankerskogen! Vinneren er Rebecca, gratulerer! Vi har ikke Mail-adressen din, så det ville vært fint om du sendte oss en melding her på bloggen eller lagt ved en kommentar med adressen din - slik at vi vet hvor vi skal sende billetten.

 

-BLOGUS UB

  • BlogUs UB 18, Hamar
    Hallo! Vi er en gjeng på sju stk som går påbygg på Storhamar videregående for å få generell studiekompetanse. Vi har laget denne bloggen gjennom faget "entreprenørskap". Dere kan ta kontakt oss ved blogusub@hotmail.com
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits