KONTAKT OSS OM OSS HJEM ADD OSS

Arkiv måned: november 2013

VINN FRI INNGANG TIL ANKERSKOGEN

14.11.2013 @ 13:31 i Sosiale aktiviteter 6 kommentarerHei! :-)

Vi er nå igang med en ny konkurranse, denne gang  er vi i samarbeid med ankerskogen svømmehall. Vi har gleden av å dele ut en familiekuppong, der det er opptil 4 personer som kan bruke biletten, men maks to over 18 år.  Vi håper så mange som mulig deltar i denne konkurransen.

Ankerskogen svømmehall ligger ved Greveløkka. Ankern åpna den 5. oktober et nytt stort anlegg, som fikk gode tilbakemeldinger. I ankerskogen finner du varmebasseng, barnebasseng, sklier, boblebad og mer. 

åpningstider svømmehall:

Hverdager: KL. 10.30 - 21.00

25-meter utleid fra kl. 19.00 - 21.00

Helg/høgtider: KL. 10.00 - 18.00

For å delta i konkurransen må du svare på spørsmålet på slutten.

 

Ankerskogen, Hamar - Det nye badelaget på Ankerskogen åpnet den 5. oktober. - Foto: Knut Røsrud / NRK

http://www.ankerskogen.no/category6380.html
Når var ny åpningen av ankerskogen svømmehall?

- Blogus UB

VINNERNE AV BOWLING1 HAMAR-KONKURRANSEN

05.11.2013 @ 14:33 i VINNERE 2 kommentarer

Hei igjen!

Nå er vinnerne av konkurransen vår kåret, altså konkurransen hvor dere kunne vinne kuponger til Bowling1 Hamar. De to heldige ble Eleonora og Marianne, gratulerer så mye! Vi har sendt ut en mail til dere begge, så dere må sjekke den så fort som mulig ellers vil det bli trukket en ny vinner.

Følg med videre, allerede neste uke vil det komme en ny konkurranse!!

Om noen vil vite hvordan vi trakk vinnerne, brukte vi random.org for å få det så rettferdig som mulig.

 

- BLOGUS UB

PÅMINNELSE!!

01.11.2013 @ 13:09 i Sosiale aktiviteter 0 kommentarer

Hei :-)


Vi minner om at på fredag forrige uke så la vi ut en konkurranse her på bloggen, hvor du kunne vinne to kuponger som gir deg 1 gratis serie inkludert sko på hver av seriene. I de nærmeste dagene så kommer vi til å avslutte konkurranen og trekke de to heldige vinnerene som vil vinne to serier hver på bowling1 Hamar. Så følg med for å se om du vant. Men vi kommer også til å kontakte vinnerne! 

Dette er nå den sisten frist til å melde seg på. Husk og lik facebook siden vår HER, og gjerne del innlegget videre med dine venner og kjente på facebook. Vi vil ha med så mange som mulig. Og husk at du MÅ kommenterer for å bli med i trekkningen :-)


- BLOGUS UB
  • BlogUs UB 18, Hamar
    Hallo! Vi er en gjeng på sju stk som går påbygg på Storhamar videregående for å få generell studiekompetanse. Vi har laget denne bloggen gjennom faget "entreprenørskap". Dere kan ta kontakt oss ved blogusub@hotmail.com
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits