KONTAKT OSS OM OSS HJEM ADD OSS

Arkiv måned: oktober 2013

VINN KUPONGER TIL BOWLING1 HAMAR

25.10.2013 @ 15:01 i Sosiale aktiviteter 8 kommentarer

Hei dere!
Mange i Hedmarkområdet har vel enten hørt om eller vært på Bowling1 Hamar? Ikke bare er Bowling1 Hamar oppe hver eneste dag, de har også fine åpningstider og rimelige priser. Søndag til torsdag har de åpent fra 12.00 til 23.00, og fredag til lørdag har de oppe fra 12.00 og helt til 02.00! For kun 150kr kan du spille så mye til vil, inntil 10 serier. DET er billig dere!! På Bowling1 Hamar har du mulighet til å feire bursdagen din, ha et sosialt samvær med din familie, dine venner eller din kjæreste, spise god mat og drikke, og ikke bare kan du spille bowling - men Bowling1 Hamar tilbyr også biljard, snooker og andre underholdningsspill.

Fordi vi i BlogUs UB synes Bowling1 Hamar er et supert sted for et hyggelig samvær med dine kjente har vi skaffet oss fire kuponger som gir 1 gratis serie inkludert sko på hver og en av de. Disse kupongene skal vi gi ut til to av dere lesere. Det vil si at dere to som vinner får to kuponger hver og har da muligheten til å enten spille bowling to ganger selv eller ta med en venn og få to serier tilsammen. Det du må gjøre for å være med i trekningen av kupongene er å dele dette innlegget på Facebook og like siden vår på Facebook, den finner dere HER. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet når du har gjort disse to tingene, sånn at vi kan sjekke at du har gjort det! :-)

Edit: Husk at vi har valgt at disse kupongene gjeder for Bowling1 HAMAR, og at det da er lurt å bo i nærområdet for å kunne benytte seg av kupongene!!

 

-BLOGUS UB

VI ER I GANG!

24.10.2013 @ 17:31 i Blogg 1 kommentar

Hei!
Nå har vi endelig kommet ordentlig i gang med bloggen vår og allerede skaffet oss noen godsaker til dere!! Vi har ikke tenkt til å legge ut alt med en gang, men heller litt nå og da. Den ene gaven vi har fått tak i vil dere kunne få muligheten til å konkurrere om i løpet av helgen, kanskje også alt i morgen? Siden vi ikke er så kjente enda har vi måtte begynne i det små og gaven denne gangen vil kun være tilgjengelig for de som bor i Hedmarksområdet. Så om du bor i Hedmark, i nærheten eller er villig til å reise hit for å motta denne gaven vi straks kommer til å la dere konkurrere om, finn gruppen vår på facebook og lik og del oss der, så er det kanskje ditt navn vi trekker som vinner. Bor du ikke i nærheten, men har lyst til å vinne premier senere? Da hadde det vært utrolig fint om du ville dele bloggen vår på Facebook eller andre steder, og/eller tipse om oss til venner og bekjente. Det vil bli mye lettere for oss å bli kjente på den måten, og vi vil dermed kunne ha mulighet til å lage større konkurranser til dere ved ett senere tidspunkt! Vi håper dere liker det vi driver med, og at dere vil følge oss videre :-)

-BLOGUS UB

HVEM ER VI?

20.10.2013 @ 15:51 i Annet 7 kommentarer

Hei!


Vi er en gjeng på 8 stykker fra Storhamar videregående som har opprettet denne bloggen i forbindelsen med faget Entreprenørskap, hvor vi skal lage vår egen bedrift. Bedriften vår går ut på at vi skal markedsføre oss gjenneom denne bloggen og  reklamere for andre bedrifter og organisasjoner. På denne bloggen vil du kunne få se hva slags tilbud/rabatter som ligger ute på forskjellige nettsteder som f.eks Nelly, Junkyard, Sheinside, Coverbrands og mange flere, men også tilbud som finner i hovedsak sted i Hedmark området. Men med tiden vil vi også utvikle oss mer innenfor hva slags tilbud som finnes flere steder i landet. Vi vil arrangere konkurranser hvis vi kommer i kontakt med bedrifter hvor det er mulighet for å vinne en premie helt gratis. Og fortvil ikke gutter! Dette vil ikke bli en blogg som bare vil være tilbud for kun jenter. Vi har med to gutter på bedriften vår, og vi vil finne passende tilbud og rabatter for dere også, slik at alle vil delta. For vi vil jo ha med flest mulig! 

Som du kanskje kan se så har vi akkurat fått satt oss ned og kikket litt på designet vårt og fikset på det, men logo og header vil komme etter hvert, da vi får hjelp av personer til å lage logoen og ta bildet av oss. Så du må gjerne titte innom bloggen vår fremover og vi vil komme med jevnlig oppdateringer så snart vi ser tilbud som finnes. Veldig hyggelig om du vil følge bloggen vår videre og legge igjen en kommentar! :-)

 

-BLOGUS UB
  • BlogUs UB 18, Hamar
    Hallo! Vi er en gjeng på sju stk som går påbygg på Storhamar videregående for å få generell studiekompetanse. Vi har laget denne bloggen gjennom faget "entreprenørskap". Dere kan ta kontakt oss ved blogusub@hotmail.com
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits