KONTAKT OSS OM OSS HJEM ADD OSS

Arkiv måned: februar 2014

OL - HOCKEY

20.02.2014 @ 13:05 i Sport 1 kommentar

Hadde store forventninger til dette OL'et og Norges hockey landslag. Hadde virkelig trua på at Norge ville gjøre en god profil i dette OL'et, men det virker som om Norge egentlig har fått en liten knekk i spiller-stallen. Norge er ikke det laget de en gang har vært. Men Norge har ikke akkurat hatt det lett i OL. Allerede i den første kampen møtte de et utrolig sterkt Canada, som rett og slett valset over et litt overrakset Norge. 
Norge hadde den innstillingen at de skulle helomvende og komme sterkt tilbake. Vil ikke si at det gikk helt etter planen, neste kamp var mot Finland og resultatet ble enda verre enn mot Canada. Finland viste ingen nåde og klarte å få hele 6 pucker i mål. 

Norge - Canada 1 - 3
Norge - Finland 1 - 6
Norge - Østerrike 1 - 3
Norge - Russland 0 - 4                                                                              

                           
                                                                                                                       Dette er slik vi vil se gutta! HVA SYNES DERE OM NORGES PRESTASJONER I OL?  

- BLOGUS UB 

JUSTIN BIEBER

13.02.2014 @ 14:17 i Våre meninger 8 kommentarer

Hei! :-)

Som vi alle vet har Justin Bieber blitt mye omtalt i media, problemene hoper seg opp for 19-åringen. Han har blitt tatt for fyllekjøring, dragracing, tagging og det har blitt utført politirazzia hjemme hos Justin. Hva skjedde med vår alles kjære ungdomsforelskelse? Justin var jo så jordnær, ble oppdaget på YouTube og gikk derfra rett inn i unge jenters hjerter. I begynnelsen av hans karriere var han ekstremt opptatt av å holde seg nede på jorda og være der for sine såklate "Beliebers". Men kjendislivet går vel litt i hodet på alle?

Vi vet jo alle at Bieber har hatt en vanskelig og krevende oppvekst, da faren forlot han og moren da Justin var 10 mnd. Det har gjennom hele oppveksten kun vært moren til Justin som har vært der som en rollemodell for han, og har gjennom dette knyttet et veldig sterkt bånd. Justin har alltid beskrevet crewet sitt som sin familie. Han tilbringer mye tid med dem, og det er jo klart at han blir påvirket av dem. Det er mange som tror at crewet hans og faren er de som har påvirket Justin i så stor grad at han faktisk kom helt ut av sitt jordnære spor.

Som han selv har sagt i Believe-filmen; "Når du har kommet til et visst punkt i livet, er det folk rundt deg som bare venter på at du skal falle og det eneste du da kan gjøre er å fly!". De fletse mener vel at Justin har nådd langt, og visst at det en gang vil det skjære seg for han også - som mange andre. 

Som skrevet tidligere har Justin blitt tatt for fyllekjøring, dragracing, tagging, eggkasting mot naboen og det har blitt utført politirazzia hjemme hos han. Under dragracingen ble Justin Bieber og kompisen hans tatt i varetekt, han ble ikke fengsla. Men Obama mottok over 100.000 underskrifter med krav om at Bieber skal utvises fra USA. Denne saken har det ikke blitt sagt noe mer om, men vi tror ikke det vil skje. For ikke lenge siden leide Justin et privatfly. hvor han røyklagte hele kabinen, og pilotene måtte bruke oksygenmasker. Narkohunder undersøkte flyet når det hadde landet, og det skal fortsatt ha vært marijuanarøyk inne i flyet. Bieber innrømte at han røyket marijuana og drakk alkohol, men sa at han ikke hadde mer narkotika på seg ved ankomst. Det ble ingen siktelse av disse hendelsene, de fikk fly videre til New York.

Vi håper virkelig at Justin kommer seg på beina igjen, det er kjedelig å se at et sånn talent blir borte. Etter å ha sett all den jobben han har lagt ned i musikken, så håper vi virkelig det fikser seg for sjarmøren våres. Vi håper også moren hans hjelper han, og får han inn på rehabilitering.

Hva synes dere om Justin Bieber sin forandring?

 

 

- BLOGUS UB

OL-GULL I SOTSJI

11.02.2014 @ 15:25 i Sport 3 kommentarer

Hei dere!

Som dere mest sannsynlig har fått med dere, har nå OL i Sotsji begynt. Vi holder vel alle en knapp på at Norge tar med seg flest mulig gull hjem, eller hva? Vi i BlogUs UB følger ivrig med på mange av de forskjellige grenene. Både ski, hockey, short-track, skøyter og freestyle. De to deiligste gullene våre så langt var desidert Ole Einar Bjørndalen og Marit Bjørgen sitt. Ikke nok med at Ole nå er blitt tidenes eldste individuelle OL-gullvinner, så er det jammen meg hans sjette OL i år! Det er imponerende, dere. Det er ingen tvil om at Ole er kongen.

Vi var vel ikke alene om å være stolt av å være fra Norge da Marit Bjørgen gikk inn til gull? Ikke sjokkerende, men alikevell helt suverent! Marit parkerte rett og slett den svenske konkurrenten, og tok sitt fjerde OL-gull - helt rått! Og da vi trodde gleden ikke kunne bli større, gikk søren meg Heidi Weng inn til en sterk bronsjemedalje!!

 

Følger dere med på OL, eventuelt hva?

 

 

- BLOGUS UB

HAMAR BYGG AS

11.02.2014 @ 14:42 i SPONSORER 0 kommentarerHei :-)

Vi har nå vært i kontakt med firmaet, Hamar bygg AS. Vi har opprettet et samarbeid med dem, og de har blitt en stor del av vår bedrift.

Vi er glade for samarbeidet.

Hamar bygg AS består av 6 tømrere, alle med fagbrev. De utfører arbeid innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.

De utfører også våtrom. Gjennom 6 år på Hamar, har de etablert seg godt og fått

mange fornøyde kunder.

Hvis du vil komme i kontakt med dem, kan du ringe 950 80 798.
 

  • BlogUs UB 19, Hamar
    Hallo! Vi er en gjeng på sju stk som går påbygg på Storhamar videregående for å få generell studiekompetanse. Vi har laget denne bloggen gjennom faget "entreprenørskap". Dere kan ta kontakt oss ved blogusub@hotmail.com
  • Innhold 2
  • Innhold 3

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits