KONTAKT OSS OM OSS HJEM ADD OSS

Arkiv måned: januar 2014

INFO V/ ERIK LUNDGÅRD OM FYLKESMESSA

30.01.2014 @ 23:00 i Hverdag 2 kommentarer

I dag fikk vi besøk av Erik Lundgård fra Ungt Entreprenørskap som gav oss informasjon om fylkesmessa vi skal være med på den 06. mars på Maxi storsenter. Dette var veldig hjelpsomt og motiverendes for bedriften vår og vi fikk skikkelig stå-på-vilje. Vi gleder oss skikkelig nå og jobber hardt med forberedelsene, så nå er vi enda bedre forberedt på hva vi må ordne og gjøre klart til påmelding av konkurransene og oppsetting/design av stand. Håper noen av dere har lyst og mulighet til å komme og hilse på oss denne torsdagen 06. mars. Så sett av datoen allerede nå, så sees vi;)

 
STORHAMAR DRAGONS TORSDAG 30 JANUAR

29.01.2014 @ 14:45 i Sosiale aktiviteter 0 kommentarer

Torsdag 30. januar er det hockey kamp i OL-Amfien hvor Storhamar Dragons møter Sparta Sarpsborg. Kampen starter klokken 18:30 og billetter kan kjøpes på billettservice eller i OL-Amfien før kampstart.

Prisoversikt og informasjon om hvor du får kjøpt billetter finnes her :

http://www.dragons.no/elite/billetter/
 

STORHAMAR DRAGONS SØNDAG 26 JANUAR

25.01.2014 @ 14:08 i Sosiale aktiviteter 0 kommentarer

 

Søndag 26 januar er det hockey kamp i OL-Amfien hvor Storhamar Dragons møter Rosenborg Elite. Kampen starter klokken 17:00 og billetter kan kjøpes på billettservice eller i OL-Amfien før kampstart.

Prisoversikt og informasjon om hvor du får kjøpt billetter finnes her :

http://www.dragons.no/elite/billetter/NYTT DESIGN

23.01.2014 @ 14:27 i Blogg 1 kommentar

Hei :-)

Vi beklager mye rot på bloggen de siste dagene, men vi har endelig fått fikset på designet. Det er fortsatt noe som mangler, men dette tar vi som det kommer. VI synes selv at designet er enkelt og greit, hva synes dere? 
 

- BLOGUS UB

 

KONTAKT

21.01.2014 @ 15:16 i KONTAKT 2 kommentarer

Om du lurer på noe eller vil kontakte oss angående noe, så er mailen vår blogusub@hotmail.com eller nå lederen på 412 40 451. 
Vi har også en Facebook side, besøk den HER!

- BLOGUS UB  

OM OSS

21.01.2014 @ 15:15 i OM OSS 1 kommentar

Vi er en gjeng på sju stk som går påbygg på Storhamar videregående for å få generell studiekompetanse. Vi har laget denne bloggen gjennom faget "entreprenørskap". Følg med bloggen vår videre for å få et innblikk i vår hverdag og hva vi driver med på denne bloggen. De sju medlemme i bedriften er: 

Marius Johansen: Leder
Silje Eikemo Hagen: Nest leder og salgssjef
Mari Myrvold Jønsberg: Økonomiansvarlig
Kristine Bjørnbakken: Revisor
Camilla Aas: Markedssjef
Kasper Sandlie: Personalansvarlig
Natalie Andersen: Nettverksansvarlig  
 

- BLOGUS UB

PRØVE I ENTREPRENØRSKAP

16.01.2014 @ 14:28 i Hverdag 1 kommentar

 

I dag feirer vi! Fikk 5 på prøven i Entreprenørskap. Dette viser god kunnskap i faget. Oppgaven hadde eksamens relatert innhold og er god forberedelse til eksamen, dette går bra! Hadde også fagsamtale og etter første termin er karakteren 5, satser på 6 til sommeren. Entreprenørskap er for dere nye lesere, faget vi arbeider med i blogg sammenheng. Her jobber vi hardt, og dette vil vise resultater fremover.
  • BlogUs UB 18, Hamar
    Hallo! Vi er en gjeng på sju stk som går påbygg på Storhamar videregående for å få generell studiekompetanse. Vi har laget denne bloggen gjennom faget "entreprenørskap". Dere kan ta kontakt oss ved blogusub@hotmail.com
  • Innhold 2
  • Innhold 3

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits