KONTAKT OSS OM OSS HJEM ADD OSS

Kategori: Hverdag

INFO V/ ERIK LUNDGÅRD OM FYLKESMESSA

30.01.2014 @ 23:00 i Hverdag 2 kommentarer

I dag fikk vi besøk av Erik Lundgård fra Ungt Entreprenørskap som gav oss informasjon om fylkesmessa vi skal være med på den 06. mars på Maxi storsenter. Dette var veldig hjelpsomt og motiverendes for bedriften vår og vi fikk skikkelig stå-på-vilje. Vi gleder oss skikkelig nå og jobber hardt med forberedelsene, så nå er vi enda bedre forberedt på hva vi må ordne og gjøre klart til påmelding av konkurransene og oppsetting/design av stand. Håper noen av dere har lyst og mulighet til å komme og hilse på oss denne torsdagen 06. mars. Så sett av datoen allerede nå, så sees vi;)

 
PRØVE I ENTREPRENØRSKAP

16.01.2014 @ 14:28 i Hverdag 1 kommentar

 

I dag feirer vi! Fikk 5 på prøven i Entreprenørskap. Dette viser god kunnskap i faget. Oppgaven hadde eksamens relatert innhold og er god forberedelse til eksamen, dette går bra! Hadde også fagsamtale og etter første termin er karakteren 5, satser på 6 til sommeren. Entreprenørskap er for dere nye lesere, faget vi arbeider med i blogg sammenheng. Her jobber vi hardt, og dette vil vise resultater fremover.
  • BlogUs UB 18, Hamar
    Hallo! Vi er en gjeng på sju stk som går påbygg på Storhamar videregående for å få generell studiekompetanse. Vi har laget denne bloggen gjennom faget "entreprenørskap". Dere kan ta kontakt oss ved blogusub@hotmail.com
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits