KONTAKT OSS OM OSS HJEM ADD OSS

Kategori: Blogg

BLOGGERFY

07.03.2014 @ 14:00 i Blogg 0 kommentarer

Vi vil gjerne anbefale denne tjenesten for andre bloggere der ute.

Her kan du tjene penger på bloggen din ved å registrere deg.

Bli med i dag:

http://www.bloggerfy.com/no/

 
BACK ON TRACK

04.03.2014 @ 14:36 i Blogg 3 kommentarer

Hei :-) 

Vi beklager fraværet som har vært på bloggen den siste uken, men dagene før vinterferien var veldig hektiske. Vi hadde annet skolearbeid som måtte gjøres før ferien kom så vi valgte heller å prioritere dette fremfor bloggen. Ellers i vinterferien valgte vi å ta oss ferie og ikke stresse med å oppdatere bloggen. Men vi er nå sterkere tilbake og vil oppdatere bloggen så ofte som mulig fremover. Vi håper vi kan få tilbake noen av leserene som har gått tapt den siste uke.. 

Vi ser frem til messen som er nå på torsdag. Det vil komme et innlegg i morgen med mer informasjon om messedagen som er på Maxi Storsenter. Vi håper å se dere der! :-) 

 

- BLOGUS UB 

NYTT DESIGN

23.01.2014 @ 14:27 i Blogg 1 kommentar

Hei :-)

Vi beklager mye rot på bloggen de siste dagene, men vi har endelig fått fikset på designet. Det er fortsatt noe som mangler, men dette tar vi som det kommer. VI synes selv at designet er enkelt og greit, hva synes dere? 
 

- BLOGUS UB

 

VI ER I GANG!

24.10.2013 @ 17:31 i Blogg 1 kommentar

Hei!
Nå har vi endelig kommet ordentlig i gang med bloggen vår og allerede skaffet oss noen godsaker til dere!! Vi har ikke tenkt til å legge ut alt med en gang, men heller litt nå og da. Den ene gaven vi har fått tak i vil dere kunne få muligheten til å konkurrere om i løpet av helgen, kanskje også alt i morgen? Siden vi ikke er så kjente enda har vi måtte begynne i det små og gaven denne gangen vil kun være tilgjengelig for de som bor i Hedmarksområdet. Så om du bor i Hedmark, i nærheten eller er villig til å reise hit for å motta denne gaven vi straks kommer til å la dere konkurrere om, finn gruppen vår på facebook og lik og del oss der, så er det kanskje ditt navn vi trekker som vinner. Bor du ikke i nærheten, men har lyst til å vinne premier senere? Da hadde det vært utrolig fint om du ville dele bloggen vår på Facebook eller andre steder, og/eller tipse om oss til venner og bekjente. Det vil bli mye lettere for oss å bli kjente på den måten, og vi vil dermed kunne ha mulighet til å lage større konkurranser til dere ved ett senere tidspunkt! Vi håper dere liker det vi driver med, og at dere vil følge oss videre :-)

-BLOGUS UB

  • BlogUs UB 19, Hamar
    Hallo! Vi er en gjeng på sju stk som går påbygg på Storhamar videregående for å få generell studiekompetanse. Vi har laget denne bloggen gjennom faget "entreprenørskap". Dere kan ta kontakt oss ved blogusub@hotmail.com
  • Innhold 2
  • Innhold 3

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits