KONTAKT OSS OM OSS HJEM ADD OSS

Kategori: Annet

HVEM ER VI?

20.10.2013 @ 15:51 i Annet 7 kommentarer

Hei!


Vi er en gjeng på 8 stykker fra Storhamar videregående som har opprettet denne bloggen i forbindelsen med faget Entreprenørskap, hvor vi skal lage vår egen bedrift. Bedriften vår går ut på at vi skal markedsføre oss gjenneom denne bloggen og  reklamere for andre bedrifter og organisasjoner. På denne bloggen vil du kunne få se hva slags tilbud/rabatter som ligger ute på forskjellige nettsteder som f.eks Nelly, Junkyard, Sheinside, Coverbrands og mange flere, men også tilbud som finner i hovedsak sted i Hedmark området. Men med tiden vil vi også utvikle oss mer innenfor hva slags tilbud som finnes flere steder i landet. Vi vil arrangere konkurranser hvis vi kommer i kontakt med bedrifter hvor det er mulighet for å vinne en premie helt gratis. Og fortvil ikke gutter! Dette vil ikke bli en blogg som bare vil være tilbud for kun jenter. Vi har med to gutter på bedriften vår, og vi vil finne passende tilbud og rabatter for dere også, slik at alle vil delta. For vi vil jo ha med flest mulig! 

Som du kanskje kan se så har vi akkurat fått satt oss ned og kikket litt på designet vårt og fikset på det, men logo og header vil komme etter hvert, da vi får hjelp av personer til å lage logoen og ta bildet av oss. Så du må gjerne titte innom bloggen vår fremover og vi vil komme med jevnlig oppdateringer så snart vi ser tilbud som finnes. Veldig hyggelig om du vil følge bloggen vår videre og legge igjen en kommentar! :-)

 

-BLOGUS UB
  • BlogUs UB 18, Hamar
    Hallo! Vi er en gjeng på sju stk som går påbygg på Storhamar videregående for å få generell studiekompetanse. Vi har laget denne bloggen gjennom faget "entreprenørskap". Dere kan ta kontakt oss ved blogusub@hotmail.com
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits