KONTAKT OSS OM OSS HJEM ADD OSS

OL-GULL I SOTSJI

11.02.2014 @ 15:25 i Sport 3 kommentarer

Hei dere!

Som dere mest sannsynlig har fått med dere, har nå OL i Sotsji begynt. Vi holder vel alle en knapp på at Norge tar med seg flest mulig gull hjem, eller hva? Vi i BlogUs UB følger ivrig med på mange av de forskjellige grenene. Både ski, hockey, short-track, skøyter og freestyle. De to deiligste gullene våre så langt var desidert Ole Einar Bjørndalen og Marit Bjørgen sitt. Ikke nok med at Ole nå er blitt tidenes eldste individuelle OL-gullvinner, så er det jammen meg hans sjette OL i år! Det er imponerende, dere. Det er ingen tvil om at Ole er kongen.

Vi var vel ikke alene om å være stolt av å være fra Norge da Marit Bjørgen gikk inn til gull? Ikke sjokkerende, men alikevell helt suverent! Marit parkerte rett og slett den svenske konkurrenten, og tok sitt fjerde OL-gull - helt rått! Og da vi trodde gleden ikke kunne bli større, gikk søren meg Heidi Weng inn til en sterk bronsjemedalje!!

 

Følger dere med på OL, eventuelt hva?

 

 

- BLOGUS UB

2 kommentarer

gurokristensen 12.02.2014 22:37
kjempe innlegg! enig med dere ;) utrolig konge!
Synne 12.02.2014 22:39
flott innlegg. Følger med på OL av og til =)
Fredrik 14.02.2014 12:06
Hvilken nordmann har flest ol medaljer iløpet av historien?

Skriv en ny kommentar

  • BlogUs UB 18, Hamar
    Hallo! Vi er en gjeng på sju stk som går påbygg på Storhamar videregående for å få generell studiekompetanse. Vi har laget denne bloggen gjennom faget "entreprenørskap". Dere kan ta kontakt oss ved blogusub@hotmail.com
  • Innhold 2
  • Innhold 3

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits