KONTAKT OSS OM OSS HJEM ADD OSS

HAMAR TRAFIKKSKOLE

10.12.2013 @ 13:50 i SPONSORER 1 kommentar

Hei :-)Hamar Trafikkskole ligger i Hamar, ca. 100 meter fra Maxi Storsenter. Du finner dem i 2. etasje i bygningen Autopartner. Adressen er; Kolltjernvegen 10, 2317 Hamar. På Hamar Trafikkskole tilbyr dem trafikalt grunnkurs, MC teroikurs, mopedkurs, førstehjelpskurs, mørkekjøring, kjøretimer for kjørtetøy klasse B, A1 og A. Kjøretimer på automa- og manuelltbil og oppfriskningstimer. De har erfarne, dyktige kjørelærere. Bilene er av de nyere modellene og er komfortable og lette å manøvrere. De følger opplæringsplanen til vegdirektoratet og de garanterer kvalitet og verdt dine penger! De ønsker at du skal gjennomføre kjøreoppløringen på en rask, sikker og kostnadseffektiv måte.

Vi har ei jente på vår bedrift som kjører hos denne trafikkskolen og hun forteller at de er kjempedyktige og har fantastisk service og hjelper deg hvis det trengs. Hun vil anbefale denne kjøreskolen til deg som skal ta serfikatet i løpet av de neste årene. 

Vi som kontaktet kjøreskolen og hadde et lite møte med dem opplevde også kjøreskolen som positiv og service som gjør at du vil komme tilbake. Dette er også en kjøreskole som vi vil anbefale videre. 

Hvis du vil kontakte Hamar Trafikkskolen kan du sende E-mail til post@hamartrafikkskole.no eller ringe dem ved dette nummeret; 625 27 895
De holder åpent mandag-fredag fra 08.00-17.00
Lørdager fra 12.00-16.00

Ta gjerne turen innom, vi garanterer dere en god opplevelse og et godt inntrykk! :-) 

 

 


Over kan du se de to dyktige kjørelærene, samt en av bilene! 

 
BRUKER DU HAMAR TRAFIKKSKOLE? HVA SYNES DU? 

- BLOUGUS UB

1 kommentar

Tiffany & Daisy 10.12.2013 13:54
kjempe fin blogg :D

Skriv en ny kommentar

  • BlogUs UB 18, Hamar
    Hallo! Vi er en gjeng på sju stk som går påbygg på Storhamar videregående for å få generell studiekompetanse. Vi har laget denne bloggen gjennom faget "entreprenørskap". Dere kan ta kontakt oss ved blogusub@hotmail.com
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits